Sluit

Hoe verleidelijk wil je zijn?

###Hoe verleidelijk wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

> Klik voor een interessante presentatie
logo
T (0183) 30 11 22
Mail ons

TIPS VOOR MARKETEERS

Automatiseer je marketing

Het automatiseren van marketing klinkt misschien als onpersoonlijk of abstract. Maar niets is minder waar. Met de ECC marketingtool worden online en offline communicatiemiddelen gecombineerd en persoonlijk afgestemd op de ontvanger. Zeer doeltreffend, met meetbare resultaten en vooral zonder tijd- en geldverspilling! Laat vanaf nu de ECC marketingtool al het werk doen: van het coördineren van alle marketingacties tot en met het volgen én overhalen van de doelgroep! Lees meer >

Lees meer >

Trefwoorden: effectieve campagne gerichte boodschap

Benut de online tracking systemen

Technieken als Layar helpen om meer te weten te komen over uw publiek. Waarin zijn ze geïnteresseerd? Welke handelingen volgen uit een mailing? En waarmee kunt u de spanning nog opvoeren? ECC introduceert u met veel plezier in de wereld van augmented reality. En misschien volgen ook een e-magazine of app nog wel uit de samenwerking. Want als u eenmaal de voordelen van de crossmediale marketingmogelijkheden hebt ervaren, wilt u niet meer zonder.

Lees meer >

Trefwoorden: Layar Augmented reality effectieve campagne Inzichten

Hogere respons op de mailing

Weer een mailing op de deurmat. Wie leest ‘m? En welke onderdelen worden dan eigenlijk het best gewaardeerd? Vaak blijft het gissen, maar met de hedendaagse marketingtechnieken is daar een antwoord op gevonden. Door het slim inbouwen van QR-codes, Layar en een persoonlijke webpagina komt u alles te weten over de aantrekkelijkheid van uw DM. Geen geheimen meer en vooral: nog makkelijker inhaken op de behoefte van uw klant en zo méér sales genereren met hetzelfde marketingbudget.

Lees meer >

Trefwoorden: Direct Mail effectieve campagne Layar Inzichten

Werk met verschillende doelgroepen

Heeft u een specifieke boodschap die per klantgroep verschilt? Een aanbieding die alleen voor sommige klanten geldt? Differentiëren van de boodschap levert meer succes op. Met geïntegreerde direct mailing tools bereikt u het maximale resultaat. Laat ECC u adviseren over de meest effectieve campagne!

Lees meer >

Trefwoorden: effectieve campagne gerichte boodschap

Breng het ‘no show’ percentage omlaag

Mensen worden bestookt met informatie. Hoe werft u dan toch de juiste bezoekers voor uw event? U stuurt netjes een vooraanknodiging per e-mail en een uitnodiging per post, al dan niet voorzien van een (voorlopig) programma. En nog steeds haken mensen vlak voor het event af! Dat kost een hoop tijd, geld en geregel. Kan het ook anders? Met onze innovatieve marketing tools zorgt u voor de hoogst mogelijke opkomst. Zonder dat u er verder naar om hoeft te kijken zijn registratie per website, herinnering per sms, bevestiging per e-mail en last minute reminder geregeld. Een sterke aanpak voor het uitbannen van de ‘no show’!

Lees meer >

Trefwoorden: effectieve campagne

Maak de database ‘rijker’

Soms is de database waarmee een crossmedia of marketingcampagne de wereld in wordt gestuurd, kwalitatief nog niet je van het. Kun je dan ook gewoon een campagne doen? Dat is een veelgehoorde vraag bij ECC. Wij adviseren, ook dan, om gewoon te starten. Want iedere campagne levert cruciale inzichten op, zoals inzicht in het gedrag van de doelgroep. Wat werkt wel en wat niet? Bovendien kan een goed uitgekiende crossmedia campagne de database zelfs verrijken. Letterlijk in adres- of contactgegevens en e-mailadressen, maar ook in voorkeuren. Zo maken wij uw database kwalitatief steeds beter en tegelijkertijd wordt uw vizier steeds scherper. Succes verzekerd!

Lees meer >

Trefwoorden: effectieve campagne Inzichten

Print to web of web to print?

Schrijf je in voor de workshop >

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >

Privacy Disclaimer