Sluit

Hoe verleidelijk wil je zijn?

###Hoe verleidelijk wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

> Klik voor een interessante presentatie
logo
T (0183) 30 11 22
Mail ons

Team ECC

ECC is al 50 jaar een betrouwbare partner voor grafische dienstverlening en sinds kort ook voor crossmediale vraagstukken. Wij hebben een 'hands on' mentaliteit en een 'no nonsense' cultuur. Wie maakt ECC tot wat zij is? Maak kennis met onze teamleden!

Wilfred de Groot

Deze klantgerichte projectmanager beheert ieder account met strakke hand. Het belang van de opdrachtgever staat altijd voorop. Niks is te gek. Wilfred regelt het allemaal. Van drukwerkcoördinatie tot crossmediale projectbegeleiding of een advies over onze online bestelportals is hij dé man.

Wilfred de Groot 2

Maurice Gras

Een bekend gezicht voor onze trouwe opdrachtgevers. Al ruim 20 jaar levert hij een belangrijke bijdrage aan ECC met zijn creatieve ideeën. Deze ontwikkelt hij in 'no-time' tot een passend ontwerp. Deze vaste partner realiseert grafische producten en online communicatiemiddelen in een handomdraai.

Maurice Gras

Majanka van Houwelingen

Een onmisbare kracht achter de schermen. Zij zet de technische puntjes op de i voor alle online portal oplossingen en webshops. Nauwgezet zorgt zij ervoor dat ieder concept, van eenvoudig tot complex, ‘smooth’ online kan. Haar drive: enthousiaste gebruikers.

Majanka

Richard de Bruijn

Fotograaf met oprechte passie voor zijn vak. Richard heeft ruim 20 jaar samen met zijn vrouw Ina aan het roer gestaan van ECC. Tegenwoordig is hij onze vaste partner voor professionele fotografie en beeldbewerking.

Richard de Bruijn

Albert Tuijtel

Albert is directeur/eigenaar van zowel ECC als Tuijtel. Hij geeft leiding aan deze BV's met kennis van zaken, een heldere blik op de horizon en een goede portie gezond verstand. Hij is de derde generatie Tuijtel en hij toont net als zijn opa en vader uitstekend ondernemerschap. Daarbij stelt hij steevast het klantbelang centraal.

Albert Tuijtel

Print to web of web to print?

Schrijf je in voor de workshop >

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >

Privacy Disclaimer