Sluit

Hoe verleidelijk wil je zijn?

###Hoe verleidelijk wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

> Klik voor een interessante presentatie
logo
T (0183) 30 11 22
Mail ons

ECC ondersteunt Stichting ‘Kinderen van de voedselbank’

Sponsoring

ECC ondersteunt de stichting ‘Kinderen van de voedselbank’ met het ontwikkelen van promotiemateriaal en marketing-campagnes die nodig zijn voor het vergroten van de naamsbekendheid en het werven van nieuwe sponsoren, donateurs en vrijwilligers.

Wat doet deze stichting?
Mensen die bij een voedselbank aan kloppen, doen dat uit nood. Zij kunnen door omstandigheden bijna niet meer rondkomen. Hun bestedingsbudget is gemiddeld 60 euro per week. Denk aan de ondernemer wiens bedrijf failliet is gegaan, de alleenstaande ouder die zonder alimentatie achter is gebleven en een langdurig zieke in de WAO. Niet alleen voor henzelf heel vervelend, maar zéker voor hun kinderen.

Stichting ‘Kinderen van de voedselbank’ is speciaal voor deze kinderen opgericht en zet zich in tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland. Zo krijgen kinderen van wie de ouders tijdelijk genoodzaakt zijn gebruik te maken van een regionale voedselbank, op discrete wijze, een steuntje in de rug. Wat voor de meeste kinderen de gewoonste zaak van de wereld is, komen de ‘kinderen van de voedselbank’ namelijk tekort.

Een leuke verjaardag vieren zit er simpelweg financieel niet in voor deze kinderen. Een dagje uit naar een pretpark of dierentuin is vrijwel onbereikbaar geworden. En nieuwe kleding en speelgoed? Dat kunnen ze op hun buik schrijven. Vaak zijn deze kinderen buitenstaanders op school en in de buurt. De meesten van hen komen daardoor in een sociaal isolement. Dankzij de donateurs en sponsoren van de stichting zijn deze dingen wél mogelijk. Het zorgt ervoor dat de ‘kinderen van de voedselbank’ zich net zo normaal voelen als ieder ander kind.

Stichting ‘Kinderen van de Voedselbank’ is een non-profit organisatie en donaties in geld worden niet gebruikt voor betalingen aan bestuursleden of vrijwilligers. De stichting helpt uitsluitend kinderen waarvan de ouders officieel bij een voedselbank zijn geregistreerd. Dit waarborgt, samen met een verificatie van de aanvraag, dat de hulp echt daar terecht komt, waar het daadwerkelijk nodig is: bij de kinderen.

‘Kinderen van de voedselbank’.
De kinderen waarvan er meer
zijn dan u denkt.

Meer weten over de stichting? Website: www.kinderenvandevoedselbank.nl

Print to web of web to print?

Schrijf je in voor de workshop >

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >

Privacy Disclaimer