Sluit

Hoe verleidelijk wil je zijn?

###Hoe verleidelijk wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

> Klik voor een interessante presentatie
logo
T (0183) 30 11 22
Mail ons

Certificering

Onze certificaten nader belicht

ECC beschikt over relevante en internationaal erkende certificeringen op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu én is FSC®- en PEFC™-gecertificeerd. Dat is uniek in de branche van full service communicatiebureaus.

Onze ISO-certificering 14001 staat garant voor een duurzaam milieumanagement-systeem. ISO 9001 omvat het kwaliteitsmanagement van de algehele bedrijfsvoering. Hiermee is ‘wij leveren de hoogste kwaliteit en vinden het milieu uiterst belangrijk’ niet enkel een belofte, maar wordt het daadwerkelijk meetbaar en concreet. Ook het OHSAS 18001-certificaat is in ons bezit: het staat garant voor gedegen arbomanagement met volop aandacht voor arbeids-omstandigheden.

Daarbij heeft ECC de ambitie zich officieel te laten certificeren voor ISO-norm 27001. Dit is een managementsysteem voor informatie-beveiliging. Aangezien ECC klantspecifieke en vertrouwelijke databases en informatie verwerkt, dient de beveiliging daarvan optimaal gewaarborgd te zijn. Wij kiezen ervoor onze huidige interne richtlijnen aan te scherpen en onafhankelijk te laten toetsen.

Bij het realiseren van communicatieuitingen is de juiste kleur veelzeggend. Voor een zeer nauwkeurig en voorspelbaar eindresultaat hanteren wij de norm ISO 12647, versie 2013 voor alle kleurproeven. Zo krijgt u een constant en eensluidend kleurbeeld, welke productiemethode u ook kiest.

Wij beschikken over een beleidsverklaring voor de Bevordering van duurzaam bosbeheer en samen met onze 'zus' Tuijtel hanteren wij een Algemene MVO-beleidsverklaring.

Print to web of web to print?

Schrijf je in voor de workshop >

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >

Privacy Disclaimer