Sluit

Hoe verleidelijk wil je zijn?

###Hoe verleidelijk wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

> Klik voor een interessante presentatie
logo
T (0183) 30 11 22
Mail ons

Precision marketing

Zeer precies verleiden

Onderzoek heeft aangetoond dat Direct Mail campagnes mét personalisatie de respons aanzienlijk verhogen. Personalisatie voegt relevantie toe voor de ontvanger en zo ontstaat een veel grotere kans op respons. Uw boodschap versterken? Stuur een bericht op maat!

Nadat wij samen met u in kaart hebben gebracht wat de meest doeltreffende communicatiemiddelen zijn voor uw marketingcampagne, maken wij deze uitingen zo persoonlijk mogelijk voor de ontvanger. Dit personaliseren kan met bijna ongelimiteerde mogelijkheden. Een betere methode om uw prospect te verleiden is er niet.

Met slimme tools kunnen wij iedere marketingcampagne integraal en op maat creëren, managen en volgen. We combineren de kracht van álle communicatiekanalen, zodat u effectief de potentiële en bestaande doelgroepen aanspreekt. Interactie is het doel.

De juiste kruisbestuiving tussen online en offline kanalen maakt uw campagne nóg sterker. Bepaal samen met ons de ideale mix van gepersonaliseerde middelen: van digitale folders tot geprinte antwoordkaarten en van persoonlijke webpagina’s tot video’s, e-mails en sms-berichten. Alles kan! Vraag naar de mogelijkheden bij onze adviseurs.

Gerelateerde cases

Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.

Print to web of web to print?

Schrijf je in voor de workshop >

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >

Privacy Disclaimer