Sluit

Hoe verleidelijk wil je zijn?

###Hoe verleidelijk wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

> Klik voor een interessante presentatie
logo
T (0183) 30 11 22
Mail ons

Geautomatiseerde marketing

Wat is dat precies?

Een marketingcampagne bedenken is één, maar alle onderdelen op het juiste moment laten beginnen, eindigen en de eventuele bijsturing daarvan is twee. Laat staan het verkrijgen van handige statistieken. Kan dit handiger? Ja zeker, met geautomatiseerde marketing.

ECC heeft hiervoor een zeer innovatieve online campagnetool. Simpel gezegd: speciaal ontwikkelde software waarmee iedere denkbare marketingcampagne te programmeren en te volgen is. Uniek aan deze ECC tool is dat online én offline campagneonderdelen binnen hetzelfde ‘platform’ worden samengebracht. Zo bereikt u eenvoudig uw doelgroep en verkrijgt u meetbare resultaten. Daarbij heeft u maximale keuze uit alle crossmediale mogelijkheden: van gepersonaliseerde print tot e-mails en van persoonlijke webpagina’s tot berichten via social media of sms. Werkelijk alles kan.

De voordelen van door ECC verzorgde geautomatiseerde marketingcampagnes op een rijtje:

  • Alle denkbare communicatiekanalen worden geautomatiseerd aangestuurd. Eenvoudig en crossmediaal in één tool.
  • Een zeer hoge attentiewaarde door optimale personalisatie.
    Onze tool is uniek door de mogelijkheden voor persoonlijke webpagina’s, e-mail-, sms- en social media berichten en Direct Mails.
  • In de tool is zowel online als offline communicatie geïntegreerd. Beide kunnen onderdeel zijn van de campagnestrategie.
  • U heeft aanzienlijk minder tijd nodig voor de coördinatie van uw marketingcampagnes.
  • ECC bedenkt een doeltreffend concept, werkt deze voor u uit inclusief tekst en design en neemt het campaign development en projectmanagement voor u uit handen.
  • Iedere campagne levert relevante informatie over uw doelgroep en meetbare resultaten.
  • Betere verkoop- en marketingresultaten met uw huidige marketingbudget.

Wilt u advies over het slim in de praktijk te brengen van het door u of uw bureau ontwikkelde marketingconcept? Wilt u een campagne opzetten, maar heeft u geen idee hoe dat aan te pakken en kunt u zowel denk- als daadkracht gebruiken? Excellent Crossmedia Concepts (ECC) is stand-by op de manier die ú het beste past. Daarbij kunnen wij ook het projectmanagement uit handen nemen evenals de vormgeving, tekstuele ondersteuning en de productie van de verschillende onderdelen van de crossmedia campagne.

Direct naar de online campagnetool:
ECC marketingtool >

Gerelateerde cases

Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.

Print to web of web to print?

Schrijf je in voor de workshop >

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >

Privacy Disclaimer