Sluit

Hoe verleidelijk wil je zijn?

###Hoe verleidelijk wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

> Klik voor een interessante presentatie
logo
T (0183) 30 11 22
Mail ons

QR-code

Wat is een QR-code?

QR code

Een QR-code is een barcode op print- en drukwerk. Het staat voor Quick Response, omdat de code snel decodeerbaar is. De QR-code wordt gescand met een smartphone of tablet. Door het toevoegen van een QR-code stuurt u gemakkelijk een boodschap naar een bepaalde doelgroep of consument. Het is één van de mogelijkheden om augmented reality toe te passen.

Een poster, billboard, abri of verpakking kan maar een beperkte hoeveelheid informatie overbrengen. Door het toevoegen van een QR-code vult u de informatie aan. Meteen inschrijven voor een actie? Een proefsetje aanvragen? Verder lezen over diverse opties? Het kan met een scanbare QR-code. QR-codes zijn ook zeer geschikt om mobiele websites met lange domeinnamen behapbaar te maken voor het publiek. Ook e-mailadressen, sms-berichten, telefoonnummers en teksten kunt u zo eenvoudig aanbieden.

Door te meten hoe vaak, wanneer en hoe de QR-code is gescand, heeft u inzicht in de effectiviteit. Deze resultaten - gecombineerd met de Google Analytics statistieken van het surfgedrag op uw mobiele website - geven gedetailleerde informatie waarmee de campagne, uitingen en website kunnen worden geoptimaliseerd.

Lees ook dit bericht

Gerelateerde cases

Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.

Print to web of web to print?

Schrijf je in voor de workshop >

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >

Privacy Disclaimer