Sluit

Hoe verleidelijk wil je zijn?

###Hoe verleidelijk wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

> Klik voor een interessante presentatie
logo
T (0183) 30 11 22
Mail ons

Drone-video’s en -foto’s

DJI 0274

Het kan van toegevoegde waarde zijn om beelden vanuit de lucht te maken. Bijvoorbeeld voor goede overzichtsfoto’s van een recreatiepark of voor een informatieve video over een bepaald proces. Luchtfotografie met een vliegtuig of helikopter ligt dan voor de hand, maar is prijzig. Bovendien is er dan een beperking: er geldt een minimale hoogte van 300 meter.

Beter alternatief
Fotograferen en/of filmen met een drone is daarom een beter en goedkoper alternatief. Drones geven een beeld dat op geen enkele andere wijze geëvenaard kan worden. Onze fotograaf Richard de Bruijn zet zijn geavanceerde drone in voor fotografie, maar ook voor het maken van korte video’s voor websites of presentaties.

Technische details
De video’s kunnen worden voorzien van visuele of gesproken tekst, logo’s, geluidseffecten en muziek. De drone zelf kan geen geluid opnemen, dus dit monteren wij na het maken van de beelden in.

De drone legt filmopnames vast in 4K, een vier keer hogere resolutie dan Full HD. De opnames kunnen daarna in de gewenste resolutie aangepast worden.

Als de drone voor u fotografeert, dan zijn deze foto’s van hoge kwaliteit en geschikt voor weergaves tot A3-formaat in 300 dpi.

Alle foto’s en video’s corrigeren wij op kleur. Zo krijgt u niet alleen ongeëvenaarde beelden vanuit de lucht, maar zeker ook in de mooiste kleuren!

Bijna niets is te gek…
Bijna al uw wensen kunnen wij in beeld brengen met onze drone. Hierbij respecteren wij uiteraard de algemeen geldende veiligheidsmaatregelen. Daarom vliegen wij bijvoorbeeld niet over grote mensenmassa’s en ook blijft de drone aan de grond bij te sterke wind. Maar verder is bijna niets ons te gek, dus laat ons weten welke beelden we voor u vanuit de lucht mogen schieten!


Bekijk ook de case of het nieuwsbericht.

Gerelateerde cases

Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.

Print to web of web to print?

Schrijf je in voor de workshop >

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >

Privacy Disclaimer