Sluit

Hoe crossmediaal wil je zijn?

Hoe crossmediaal wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

logo
T (0183) 30 11 22
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

ECC ondersteunt Stichting ‘Kinderen van de voedselbank’

Sponsoring

ECC ondersteunt de stichting ‘Kinderen van de voedselbank’ met het ontwikkelen van promotiemateriaal en marketing-campagnes die nodig zijn voor het vergroten van de naamsbekendheid en het werven van nieuwe sponsoren, donateurs en vrijwilligers.

Wat doet deze stichting?
Mensen die bij een voedselbank aan kloppen, doen dat uit nood. Zij kunnen door omstandigheden bijna niet meer rondkomen. Hun bestedingsbudget is gemiddeld 60 euro per week. Denk aan de ondernemer wiens bedrijf failliet is gegaan, de alleenstaande ouder die zonder alimentatie achter is gebleven en een langdurig zieke in de WAO. Niet alleen voor henzelf heel vervelend, maar zéker voor hun kinderen.

Stichting ‘Kinderen van de voedselbank’ is speciaal voor deze kinderen opgericht en zet zich in tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland. Zo krijgen kinderen van wie de ouders tijdelijk genoodzaakt zijn gebruik te maken van een regionale voedselbank, op discrete wijze, een steuntje in de rug. Wat voor de meeste kinderen de gewoonste zaak van de wereld is, komen de ‘kinderen van de voedselbank’ namelijk tekort.

Een leuke verjaardag vieren zit er simpelweg financieel niet in voor deze kinderen. Een dagje uit naar een pretpark of dierentuin is vrijwel onbereikbaar geworden. En nieuwe kleding en speelgoed? Dat kunnen ze op hun buik schrijven. Vaak zijn deze kinderen buitenstaanders op school en in de buurt. De meesten van hen komen daardoor in een sociaal isolement. Dankzij de donateurs en sponsoren van de stichting zijn deze dingen wél mogelijk. Het zorgt ervoor dat de ‘kinderen van de voedselbank’ zich net zo normaal voelen als ieder ander kind.

Stichting ‘Kinderen van de Voedselbank’ is een non-profit organisatie en donaties in geld worden niet gebruikt voor betalingen aan bestuursleden of vrijwilligers. De stichting helpt uitsluitend kinderen waarvan de ouders officieel bij een voedselbank zijn geregistreerd. Dit waarborgt, samen met een verificatie van de aanvraag, dat de hulp echt daar terecht komt, waar het daadwerkelijk nodig is: bij de kinderen.

‘Kinderen van de voedselbank’.
De kinderen waarvan er meer
zijn dan u denkt.

Meer weten over de stichting? Website: www.kinderenvandevoedselbank.nl

Over ECC

Excellent Crossmedia Concepts

Het spectrum aan communicatiemiddelen is tegenwoordig breed. De onderlinge kruisbestuivingen en niet aflatende ontwikkelingen op ICT-gebied creëren oneindige mogelijkheden. Naast traditioneel druk- en printwerk zijn er diverse online varianten om een boodschap voor het voetlicht te brengen. De catalogus is te bekijken op internet; de folder is verrijkt met Layar; het relatiemagazine verschijnt ook als e-magazine en een sms-campagne vormt de effectieve hekkensluiter van een marketingmailing. Die onbegrensde mogelijkheden kunnen u laten duizelen. Wat te kiezen? Wat is het meest effectief? En hoe houdt u de projectbegeleiding in de hand? ECC heeft daarop een krachtig antwoord, met de drie pijlers van haar Excellent Crossmedia Concepts: to market, to manage en to create.

Profiel

ECC staat en gaat voor uw resultaat

ECC mag al vijf decennia lang bogen op een zeer goede naam en is trots op haar loyale klantenkring. ECC staat en gaat voor het resultaat van haar opdrachtgevers. Wederzijdse succesvolle partnerships met onze opdrachtgevers zijn daarbij het uitgangspunt. We willen de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen en iedere opdrachtgever succesvol maken. Dit bereiken we met onze expertise en dienstverlening op maat.

Om de marketingafdelingen van onze huidige en toekomstige opdrachtgevers optimaal te ondersteunen, accelereert ECC naar een nieuw level met Excellent Crossmedia Concepts. Deze nieuwe crossmediale aanpak omvat uiteenlopende diensten. Wilt u een online, interactief magazine of uitgebreide marketingcampagne opzetten? ECC verzorgt dat voor uw organisatie, inclusief fotografie en vormgeving, het toevoegen van augmented reality en het projectmanagement. Met als belangrijkste onderscheidende vermogen: precision marketing.

ECC biedt het brede scala van al deze diensten aan onder één dak. Waar nodig maken we gebruik van een gespecialiseerd extern netwerk van strategische partners. ECC is een zelfstandige organisatie onder de vlag van Beheersmaatschappij Tuijtel.
 

Historie

50 jaar ECC

Historie

ECC groeide in de loop van haar 50-jarige bestaan uit van een ansichtkaarten leverancier (met zeer professionele fotografie en beeldbewerking als basis) naar een full service druk-, print-, en signing partner. Inmiddels opereert ECC ook als crossmediale dienstverlener. In 1963 is ECC gestart als Euro Color Cards, professioneel doorgegroeid naar Euro Color Creative in 1986 en sinds 2013 staat ECC voor Excellent Crossmedia Concepts.

Met veel bezieling, betrokkenheid en met een scherp oog voor de hoogste kwaliteit werd ECC groot en sterk gemaakt door familie De Bruijn uit Rotterdam. Begin jaren negentig kregen Richard en Ina de Bruijn de touwtjes in handen. Met hun heldere visie op de toekomst hebben zij daadkrachtige stappen gezet om de stabiliteit en continuïteit van de organisatie te waarborgen. Zo is ECC per 1 januari 2011 overgenomen door Tuijtel voor extra slagkracht op het gebied van druk- en printwerk en verhuisd van Sleeuwijk naar Hardinxveld-Giessendam. Daarmee kon de volgende stap worden gezet: de stap naar Excellent Crossmedia Concepts.

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >