Sluit

Hoe gevarieerd wil je zijn?
 

Hoe gevarieerd wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

logo
T (0183) 30 11 22
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Profiel

ECC staat en gaat voor uw resultaat

ECC mag al vijf decennia lang bogen op een zeer goede naam en is trots op haar loyale klantenkring. ECC staat en gaat voor het resultaat van haar opdrachtgevers. Wederzijdse succesvolle partnerships met onze opdrachtgevers zijn daarbij het uitgangspunt. We willen de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen en iedere opdrachtgever succesvol maken. Dit bereiken we met onze expertise en dienstverlening op maat.

Om de marketingafdelingen van onze huidige en toekomstige opdrachtgevers optimaal te ondersteunen, accelereert ECC naar een nieuw level met Excellent Crossmedia Concepts. Deze nieuwe crossmediale aanpak omvat uiteenlopende diensten. Wilt u een online, interactief magazine of uitgebreide marketingcampagne opzetten? ECC verzorgt dat voor uw organisatie, inclusief fotografie en vormgeving, het toevoegen van augmented reality en het projectmanagement. Met als belangrijkste onderscheidende vermogen: precision marketing.

ECC biedt het brede scala van al deze diensten aan onder één dak. Waar nodig maken we gebruik van een gespecialiseerd extern netwerk van strategische partners. ECC is een zelfstandige organisatie onder de vlag van Beheersmaatschappij Tuijtel.
 

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >