Sluit

Hoe verleidelijk wil je zijn?
 

Hoe verleidelijk wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

logo
T (0183) 30 11 22
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Nieuws

vrijdag, 7 juli 2017

Partnership met Stichting Werelderfgoed Kinderdijk een feit

Stichting Werelderfgoed Kinderdijk wil groeien en Excellent Crossmedia Concepts (ECC) verleent daarvoor de komende jaren de benodigde marketingondersteuning. Om de juiste partner hiervoor te vinden, hield de stichting een pitch. ECC won deze glansrijk.

‘Voor ons is het vooral fijn dat ECC heel breed kan ondersteunen. Van online en offline vormgeving tot en met fotografie, tekstuele ondersteuning, productie en natuurlijk goed advies over communicatiemiddelen. ECC heeft het complete pakket’, zegt Jeanet de Jong-Kerckhaert van Marketing & Sales. ‘Zo hebben we één aanspreekpunt voor ál onze marketingcommunicatie én een partner die met ons mee kan groeien. Dat is wat we graag willen.’

Het molengebied van Kinderdijk staat sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Jaarlijks bezoeken ruim 400.000 toeristen uit binnen- en buitenland dit gebied. De doelstelling voor de komende periode is een nóg grotere economische trekker worden voor de Alblasserwaard. Hiervoor gaan ECC en de stichting een partnerschap aan voor minimaal 3 jaar. De eerste projecten zijn al van start gegaan, waaronder de restyling van diverse arrangementen, prijslijsten en overige communicatiemiddelen. Bovendien is op 1 juli óók het sponsorschap van ECC officieel bekend gemaakt.

Wilfred de Groot, accountmanager bij ECC, zegt hierover: ‘Wij zien heel veel potentie in de plannen van Stichting Werelderfgoed Kinderdijk om zichzelf nog meer op de kaart te zetten. Hun ambitie spreekt ons aan. Toen de vraag kwam of wij hier ook een sponsorbijdrage aan wilden leveren, was de keuze snel gemaakt: dat doen we graag.’ De sponsorbijdrage is bestemd voor de herinrichting van de entreezone van Stichting Werelderfgoed Kinderdijk. Dit is onder andere noodzakelijk voor de veiligheid en een goede spreiding van bezoekers. Het zal de stichting, samen met de optimale marketingondersteuning van ECC, helpen bij het waarmaken van haar plannen.
 

Meer nieuws

vrijdag, 13 oktober 2017

Nu ook bij ECC: fotografie en film met… een drone

Stel, u wilt een verhelderend foto- of filmshot van een gebouw of terrein. Dat beeld...

vrijdag, 7 juli 2017

Partnership met Stichting Werelderfgoed Kinderdijk een feit

Stichting Werelderfgoed Kinderdijk wil groeien en Excellent Crossmedia Concepts (ECC)...

woensdag, 5 juli 2017

Print versterkt crossmediacampagne

Onze marketing consultant Paul Bax is overtuigd van het inzetten van meerdere...

vrijdag, 13 januari 2017

Dé oplossing voor crossmedia campagnes

Doeltreffende marketingcampagnes zijn steeds vaker crossmedia campagnes. Meerdere...

vrijdag, 13 januari 2017

Maak uw verwaterde contacten weer actief

Wanneer de zaken goed gaan, ligt de focus vrijwel altijd op de onder handen zijnde...

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >