Sluit

Hoe veelzijdig wil je zijn?
 

Hoe veelzijdig wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

logo
T (0183) 30 11 22
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Nieuws

vrijdag, 13 januari 2017

Maak uw verwaterde contacten weer actief

Wanneer de zaken goed gaan, ligt de focus vrijwel altijd op de onder handen zijnde opdrachten en dus ook op die klanten. Het gevaar ligt op de loer dat klanten die minder regelmatig opdrachten plaatsen te weinig aandacht krijgen. Het contact kan dan onbedoeld verwateren. ECC heeft speciaal voor dit segment een concept ontwikkeld waarmee ook deze klantrelaties weer in het middelpunt van de belangstelling komen te staan.

In de praktijk blijkt dat vooral MKB’ers er niet aan ontsnappen de orderportefeuille als uitgangspunt te nemen voor de dagelijkse planning. Marketingactiviteiten en programma’s voor klantloyaliteit raken naar de achtergrond. ECC is bekend met dit fenomeen en keert dit om: verwaterde contacten worden weer actieve contacten. De insteek hiervan is dat opdrachtnemers hun klanten als vanouds blijven bedienen en parallel daaraan vangt ECC de ‘wegfladderende vlinders’ en brengt deze weer terug naar de orderportefeuille.

Marketing consultant Paul Bax legt uit hoe dit werkt. ‘Allereerst kijken we samen met de opdrachtgever kritisch naar de database met zogenoemde verwaterde contacten. Zijn het klanten die niet (meer) goed bij de organisatie passen? Dan laten we die categorie buiten beschouwing. Maar als het klanten zijn die wél het goede profiel hebben en waar zeker nog succes mee behaald kan worden, dan wordt het interessant. Op basis van het aantal contacten stellen we de ideale ‘herstel-het-contact’-crossmediacampagne samen. Daarbij is meestal ook een rol weggelegd voor onze ECC marketingtool’, aldus Bax.

Er is veel vraag naar dit type campagne en de scores mogen er zijn: gemiddeld hebben onze opdrachtgevers na het inzetten van een dergelijke ‘herstel-het-contact’-crossmediacampagne met maar liefst 25% van de benaderde doelgroep weer volop interactie. Het levert altijd interessante gesprekken op waaruit uiteindelijk nieuwe opdrachten volgen.

Wilt u een vrijblijvend advies over het hernieuwen van úw verwaterde klantcontacten? Onze marketing consultant Paul Bax staat stand-by!
 

Meer nieuws

vrijdag, 13 oktober 2017

Nu ook bij ECC: fotografie en film met… een drone

Stel, u wilt een verhelderend foto- of filmshot van een gebouw of terrein. Dat beeld...

vrijdag, 7 juli 2017

Partnership met Stichting Werelderfgoed Kinderdijk een feit

Stichting Werelderfgoed Kinderdijk wil groeien en Excellent Crossmedia Concepts (ECC)...

woensdag, 5 juli 2017

Print versterkt crossmediacampagne

Onze marketing consultant Paul Bax is overtuigd van het inzetten van meerdere...

vrijdag, 13 januari 2017

Dé oplossing voor crossmedia campagnes

Doeltreffende marketingcampagnes zijn steeds vaker crossmedia campagnes. Meerdere...

vrijdag, 13 januari 2017

Maak uw verwaterde contacten weer actief

Wanneer de zaken goed gaan, ligt de focus vrijwel altijd op de onder handen zijnde...

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >