Sluit

Hoe kleurrijk wil je zijn?
 

Hoe kleurrijk wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

logo
T (0183) 30 11 22
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Online bestelportals

Strak gestroomlijnd bestelproces

Efficiënte processen zijn essentieel om succesvol te kunnen zijn. Met de online bestelportals van ECC stroomlijnt u het bestelproces van uw promotiemateriaal. De eenvoudigste manier om de merkconsistentie van uw organisatie te waarborgen! Terwijl u zich bezighoudt met andere belangrijke zaken, vindt het promotiemateriaal - na één druk op de knop - zijn weg naar de besteller.

Voor organisaties met meerdere vestigingen zijn een korte time-to-market en personalisatie vaak belangrijke randvoorwaarden. Onze online bestelportal biedt dan uitkomst. Iedere vestiging verkrijgt daarmee zeer eenvoudig een op maat gemaakte marketinguiting, op het gewenste moment. Uiteraard geheel conform de huisstijlvereisten.

De online bestelportal kan worden ingericht alsof het onderdeel is van uw eigen website en de ‘look and feel’ van uw organisatie krijgen. Vanzelfsprekend is deze online omgeving afgeschermd met persoonsgebonden inloggegevens. Door het toekennen van rechten is duidelijk wie wat mag bestellen. Het assortiment kan eindeloos variëren. Van folders en brochures tot pennen en banners; niets is te gek. En vanzelfsprekend organiseren wij ook het efficiënte voorraadbeheer.

De artikelen binnen het assortiment kunnen gemakkelijk worden aangepast, uitgebreid of verwijderd, en zelfs gepersonaliseerd. Bij het inrichten van de portal definieert ECC in overleg met u de kosten en levertijd per artikel. Dat is stroomlijnen in het kwadraat: uw beschikbare budget, met minimale inspanning, optimaal benut. Wilt u een demonstratie van de mogelijkheden? Meld u zich aan voor een gratis presentatie!

Lees ook dit nieuwsbericht.

Gerelateerde cases

Persoonlijk advies

Wat zijn de voordelen van onze marketing tools voor ú? Hoe crossmediaal of veelzijdig wilt ú zijn? Meld u zich aan voor een geheel vrijblijvende demonstratie of brainstormsessie

Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >