Sluit

Hoe verleidelijk wil je zijn?
 

Hoe verleidelijk wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

logo
T (0183) 30 11 22
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Personalisatie

Perfecte landing

Met een gefundeerde marketingaanpak vergroot u het marktaandeel. Hoe beter gesegmenteerd en gepersonaliseerd de campagne, hoe hoger de respons en het resultaat van uw investering. Maak een persoonlijke webpagina voor de bezoeker om de merkbeleving te vergroten, met variabele data. Dit zorgt voor de perfecte landing én tracering van uw boodschap.

De persoonlijke webpagina geeft heel nauwkeurig gedetailleerde informatie prijs. Welke informatie is al bekeken, en welke (nog) niet? Op basis daarvan kunt u beslissen met welke gerichte marketingactiviteiten u de prospect tot actie kunt laten overgaan.

Deze vorm van geïntegreerde direct mailing creëert ECC met haar ECC marketingtool. Zo initiëren, managen én volgen wij uw ideale marketingcampagne. Vertel ons welke marketingdoelstelling u wilt realiseren; wij zorgen voor een naadloze crossmediale oplossing.
 

Gerelateerde cases

Persoonlijk advies

Wat zijn de voordelen van onze marketing tools voor ú? Hoe crossmediaal of veelzijdig wilt ú zijn? Meld u zich aan voor een geheel vrijblijvende demonstratie of brainstormsessie

Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >