Hoe stipt wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

logo
T (0183) 30 11 22
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Layar

Wat is Layar?

Layar

Layar is een vorm van augmented reality en brengt verschillende lagen (layers) tot leven. Layar legt als het ware een digitale laag over het beeld dat u ziet op de smartphone of tablet. Digitale informatie vult zo de werkelijkheid aan. Zo ziet u plotsklaps waar in Nederland verkoopadressen te vinden zijn van de kekke schoenen die u zojuist zag in een advertentie. Of komt u meteen uit op een mobiele website met meer achtergrondinformatie over het interessante artikel dat u net las.

Verrijking van de werkelijkheid is een uitgelezen kans om uw doelgroep te verleiden. Met Layar heeft u een middel in handen om iedereen actief te betrekken bij uw organisatie of merk. Bovendien levert het statistieken en analyses op: hoe waarderen de gebruikers deze uiting met Layar? ECC praat u graag bij over de ins & outs en stemt het design van Layar af op uw wensen.

Interessante presentatie

Wat kan de creatieve tak van ECC voor ú betekenen? Hoe gevarieerd of verleidelijk wilt ú zijn? Meld u zich aan voor een geheel vrijblijvende presentatie.

Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >