Sluit

Hoe verleidelijk wil je zijn?
 

Hoe verleidelijk wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

logo
T (0183) 30 11 22
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Augmented reality

Papier komt tot leven

Augmented reality is een verzamelnaam voor alle manieren om virtuele, online content toe te voegen aan gedrukt of geprint materiaal. Bijvoorbeeld: u scant met uw smartphone een interessante tekst of foto in een tijdschrift. Vrijwel meteen verschijnt er extra (‘augmented’) informatie op het beeldscherm. Via het speciale logo op de pagina ziet u direct of er extra’s zijn en met welke app u deze kunt bekijken.

Augmented reality is geschikt voor alle soorten druk- en printwerk, zoals kranten, tijdschriften, direct mails, boeken, brochures en posters. De technologie kan worden gekoppeld aan alle soorten digitale informatie. Denk aan multimediacontent, websites, e-commercediensten en sociale netwerken. Zo kan augmented reality snel en gemakkelijk een website oproepen, een filmpje tonen of de antwoorden op een quiz onthullen. Kortom, alles is denkbaar. Wilt u ook een virtuele wereld aan uw content verbinden en geprinte of gedrukte items tot leven laten komen? Vraag de experts van ECC om advies.
 

Gerelateerde cases

Interessante presentatie

Wat kan de creatieve tak van ECC voor ú betekenen? Hoe gevarieerd of verleidelijk wilt ú zijn? Meld u zich aan voor een geheel vrijblijvende presentatie.

Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >