Sluit

Hoe verleidelijk wil je zijn?
 

Hoe verleidelijk wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

{cf_campagne_titel}
logo
T (0183) 30 11 22

Interactieve brochure maken

Een doeltreffende interactieve brochure maken, is wat  ECC voor u doet! Hiermee informeert u uw klanten op een effectieve en eigentijdse manier. Bij het ontwerpen van een interactieve brochure maken wij gebruik van de laatste technieken en de meest innovatieve ideeën. Lezers kunnen direct doorklikken naar extra informatie. Is uw doelgroep gebaat bij een traditionele brochure, een interactieve brochure of een combinatie hiervan? Excellent Crossmedia Concepts (ECC) adviseert u graag over de beste aanpak. Een goed geïnformeerde klant is een tevreden klant!

Interactieve brochure laten maken

ECC staat voor Excellent Crossmedia Concepts en is een uitstekende keuze wanneer u een interactieve brochure wilt laten maken:

  • Zoals onze naam al zegt, wij zijn crossmedia expert.
  • Het bereiken van uw doelgroep(en) is ons uitgangspunt!
  • Wij kunnen niet alleen het interactieve design voor u verzorgen, maar bijvoorbeeld ook de professionele fotografie en beeldbewerking.

Contact

Bij ECC kunt u een effectieve en interactieve brochure laten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en worden afgestemd op uw doelgroep. Graag vertellen wij u daar meer over! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0183) 30 11 22 en via e-mailadres .


Onze bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Interactief magazine maken | Crossmedia strategie | Webshop voor marketingmaterialen

Bekijk ook onze animatie:

Wat is geautomatiseerde marketing? from ECC on Vimeo.

Stel direct uw vraag!

Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.