Sluit

Hoe verleidelijk wil je zijn?
 

Hoe verleidelijk wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

{cf_campagne_titel}
logo
T (0183) 30 11 22

Crossmedia strategie

Met de crossmedia strategie van ECC bereikt u uw klanten op een effectieve manier. Wij stemmen uw communicatie af op de doelen die u wilt bereiken. ECC, Excellent Crossmedia Concepts, gebruikt innovatieve marketingtools die u helpen om uw naamsbekendheid te vergroten en meer producten of diensten te verkopen. Crossmedia strategie houdt in dat meerdere kanalen tegelijkertijd of achtereenvolgens worden ingezet met de juiste mix aan online en offline uitingen. Zo weet u zeker dat uw doelgroep bereikt wordt.

Crossmedia strategie laten ontwerpen

De crossmedia strategie wordt door ECC afgestemd op de doelstellingen van uw bedrijf of organisatie. Omdat ieder bedrijf andere doelstellingen en een andere doelgroep heeft, is het belangrijk om daar de crossmediastrategie op af te stemmen. ECC ondersteunt u op het gebied van marketing met bijvoorbeeld:

Contact

ECC denkt graag met u mee over uw crossmedia strategie. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Daarvoor kunt u bellen met telefoonnummer (0183) 30 11 22 of een e-mail sturen aan .


Onze bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Crossmedia campagne | Webshop voor marketingmaterialen | Geautomatiseerde marketingcampagnes

Bekijk ook onze animatie:

Wat is geautomatiseerde marketing? from ECC on Vimeo.

Stel direct uw vraag!

Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >