Sluit

Hoe verleidelijk wil je zijn?
 

Hoe verleidelijk wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

{cf_campagne_titel}
logo
T (0183) 30 11 22

Crossmedia campagne

Excellent Crossmedia Concepts kan een uitstekende crossmedia campagne voor u verzorgen. Wij hebben een slimme campagnetool die u kunt inzetten om uw klanten écht te bereiken. Bovendien kan Excellent Crossmedia Concepts (ECC) niet alleen het projectmanagement hiervoor uit handen nemen, maar ook alle onderdelen van de crossmedia campagne voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan:

Crossmedia campagne met ECC

ECC is een echte specialist op het gebied van crossmediale campagnes. Wij bedenken niet alleen de marketingcampagne voor u, maar kunnen u ook ondersteunen bij de ontwikkeling en organisatie ervan. ECC heeft daarvoor drie ondersteunende pijlers. De pijler To Market voor het ontwerp van (geautomatiseerde) marketingcampagnes die bijdragen aan uw succes, de pijler To Manage zorgt voor adequaat projectmanagement en de pijler To Create blinkt uit in creatieve concepten, vormgeving en fotografie.

Contact

Voor meer informatie over het ontwikkelen en ontwerpen van een (geautomatiseerde) crossmedia campagne neemt u contact op met ECC. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0183) 30 11 22 en via e-mailadres .


Onze bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Catalogus online maken | Personaliseren van zaken | Digitale brochures maken

Bekijk ook onze animatie:

Wat is geautomatiseerde marketing? from ECC on Vimeo.

Stel direct uw vraag!

Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.