Sluit

Hoe veelzijdig wil je zijn?
 

Hoe veelzijdig wil je zijn?

Hoe verleidelijk wil je zijn?

logo
T (0183) 30 11 22
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

CaseOverzicht cases >

Opdrachtgever | Heembouw

Open de toekomst

Met een prachtig verbouwd en verduurzaamd pand als decor organiseerde Heembouw ‘Open de toekomst’: een klantevent vol van vernieuwing en innovatie. Met als resultaat: een goed bezochte dag die door relaties als uiterst leerzaam en waardevol werd ervaren. Dat de dag goed werd bezocht, daar zijn we bij ECC best trots op. Wij mochten namelijk een rol spelen in het uitnodigingstraject.

Björn Bouwmeester, Marketing & Communicatie Specialist bij Heembouw: “We zochten de beste manier om het event bij onze klanten onder de aandacht te brengen. Een manier die goed past bij ons bedrijf. Dus: innovatief. Anno nu. En bovenal: van hoge kwaliteit, persoonlijk en met een aanpak die garant staat voor een zo hoog mogelijke opkomst. Die zoektocht bracht ons bij ECC.”

Onze crossmedia-experts legden vervolgens het fundament voor een nieuwe voltreffer: een campagne waarin de hoge attentiewaarde van ‘good old’ drukwerk en de gemakken en inzichten van online kanalen elkaar optimaal versterkten.

Zorgvuldige mix

De crossmediale uitnodigingscampagne bestond uit een zorgvuldig op elkaar afgestemde mix van middelen, allen geautomatiseerd aangestuurd vanuit 1 platform:

• ‘Save-the-date’-vooraankondiging in de inbox
• Gepersonaliseerde uitnodiging op de mat
• Persoonlijke, gebruiksvriendelijke webpagina met aanmeldfunctionaliteit
• Automatische e-mail reminder naar non-respondenten
• Automatische bevestiging én SMS reminder naar aanmelders

“Het was voor ons erg handig dat het aantal aanmeldingen conform prognose was en we vooraf precies wisten wie interesse had in welke masterclass”, aldus Björn Bouwmeester. “Dat de uitnodiging ook nog eens 100% klimaatneutraal gedrukt werd, maakte het voor ons helemaal compleet. Al met al blikken we terug op een heel geslaagd event.” 

Meer informatie

Bent u benieuwd hoe hoog de opkomst precies was? Of wilt u meer weten over onze ervaringen op het gebied van respons, bezoekers en leadgeneratie bij events? Onze crossmedia-experts vertellen u graag meer. Bel (0183) 30 11 22 of e-mail info@ecc-ideastomedia.com.

Over Heembouw

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Dat is de drijfveer. Als ontwerpende bouwer realiseren zij bedrijfsruimten, kantoren en woningen. Ga voor meer informatie naar https://www.heembouw.nl/.

Vergelijkbare cases

Crossmedia: succesvol van scherm naar showroom

De nieuwe Ford Fiesta is er. “Dat moet gevierd worden!”, dacht Nico Treure van Ford Wensveen in Alblasserdam. “Het wordt tijd om weer...

Metagro: ‘Dankzij ECC drukbezochtste vakbeurs ooit’

Wanneer je als specialisme hebt het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige besturingscabines, omkastingen en containers voor de...

Crossmedia is veelzijdig als vlinders

Ontvang een gratis vlinderparaplu >